Sivut

maanantai 20. helmikuuta 2012

Ihania uusia juttuja.....

On niin paljon taas ollut touhua alkuvuodesta, ettei ole meinannut keretä tänne ollenkaan ja nyt ois sitten niin paljon kaikkia ideoita ettei oikein tiedä mistä aloittaisi :)

Voisin kuitenkin aloittaa vaikka alla olevasta kirjasesta jota en vain voinut jättää kirjakaupan hyllylle. Se oli jotenkin niin söpö ja ihastuttava! Kirja on Mandy Shaw:n "Kirjontaa rakkaudella" ja uskon, että siitä saa vielä paljon kivoja ideoita :)


Kuvassa näkyvät matonkudekerät odottavat virkkuukoukkua kun innostuin ajatuksesta virkata itse maton tulevalle uudelle mökille :) Värejä löytyy tuon harmaan lisäksi valkoinen sekä semmonen punertava ja sinertävä väri.. ei siis puhtaat värit vaan semmoset... äh, näette sitten kun pääsen mattoon käsiksi :) Kude vyyhdit jotka ostin täytyy vain ensin kastella ja kuivata kutistumisen estämiseksi sitten myöhemmissä pesuissa ja tuo kerälle pyörittäminen huomattavasti varmaan helpottaa sitten itse virkkaamista kun sen aloittaa.

Tapion lankakaupasta käsiin jäi myös huopanen-lankaa, koska näin työpaikkani lähellä näyteikkunassa kivan huovutetuista pallukoista tehdyn kattilan alusen ja ajattelin kokeilla minkä näköistä niistä tulisi..

Ennen kuin kuitenkaan alan kaikkeen noihin ylläoleviin touhuihin, lupasin itselleni pyhittää seuraavan kuukauden opiskelulle. Opintojen siirtyessä aineopintoihin, myös tehtävät laajentuivat huomattavasti ja tämä täytyy myös pitää mielessä jotta tehtäviä pääsisi sujuvasti työstämään valmiiksi.

Mutta näillä turinoilla toivottelen kaikille ihanaa kohta alkavaa kevättä, päivät ainakin on jo pidempiä. Palataan taas astialle uusilla tarinoilla seuraavalla kerralla :)

Heippa!