Sivut

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Vietnamiin talvilomalle 2010

Ajattelimpas nyt aikani kuluksi kertoa vähän meidän tulevasta talvilomasta, aikaahan siihen on vielä, mutta kun suunnitteluvaihe on jo täydessä käynnissä, niin ajattelin laittaa jo ensimmäisen postauksen aiheesta.

Tapsimme viime talven lomareissullamme Thaimaassa mukavan pariskunnan ja tuolloin jo puheissa kiersi ajatus mahdollisesti yhteisestä matkasta seuraavalle talvelle ja vaihdoimme yhteystietoja ennen kuin reittimme erosivat. Tänä keväänä he sitten ottivat yhteyttä, koska olivat löytäneet halvat lennot Vietnamiin ja hetken mietittyämme olimme jo ihan täysin ajatuksessa mukana. Itse en kuitenkaan saanut sovittua lomaani aivan samaan aikaan heidän lentojensa kanssa, joten me menemme nyt sitten viikkoa ennen heitä maahan ja lähdemme viikkoa ennemmin pois.Olemme varanneet lennot Hanoi:hin siis nyt 18.12.10 - 14.01.11. väliselle ajalle, eli reissun päällä olemme noin nelisen viikkoa. Ainut mitä on tällä hetkellä jo varattuna, on majoitukset Uuden Vuoden yli Phan Thiet:istä 27 km rantaa alaspäin Rock Water Bay nimisestä hotelli/bungalow kompleksista. Lennot on LOT Polish Airlinesilla ja maksoivat n. 540 eur/hlö.

Tarkoituksena olisi kiertää ainakin seuraavat paikat; Hanoi, Halong Bay, Dalat, Phan Thiet, Saigon (HCMC) ja Mekongin alue. Lisää aiheesta sitten kun pääsemme vahvistelemaan matkasuunnitelmaa.
____________________

I know there is still long time until our winter holiday, but as we have been planning it already quite a bit, I thought why not make a posting about it already.

Last winter on our trip in Thailand we met really nice couple and there was already at the time an idea about going together somewhere warm in winter 2010 and as months passed by this spring, they suddently ring us and told that they had found a cheap flights to Hanoi, Vietnam. And we didn't have to think about it long as we got quite excited about the thought. And we decided to book a flight too, although we are going there week before and leave week before, ´cause I didn't get the holiday for the same days as they had booked their flights.

Anyway, we have now book our flights to Hanoi on 18th of December and will come back 14th January 2011. So we will be on a road about four weeks. One other booking we have mabe also, which is Bungalow booking for the New Years eve in Rock Water Bay 27 km away from Phan Thiet. The flight tickets were about 540 eur/person.

We have been planning to visit at least these places; Hanoi, Halong Bay, Dalat, Phan Thiet, Saigon (HCMC) and Mekong. More postings about the trip after we have decided which order to go and where.

3 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Voi teitä onnellisia kun uusi matka jo tiedossa. Täytyy käydä kurkkaas tota paikkaa päiväsaikaan, nyt on jo niin myöhä :)
Yöterkuin

Reeban kirjoitti...

No onhan se kiva odotella matkaa, vaikka toki tällaisilla ilmoilla olisi ollut kiva pitää kesälomaakin, mutta talvella on sitten kiva hypätä koneeseen ja suunnata lämpimään.

Unohtui sanoa, että tuo Bungalow ( 40 m2 )maksoi 41 eur/yö ja erikseen oli ostettava 25 eur/hlö maksavat liput uuden vuode illalliselle. Huonetta ei siis saanut varattua ilman noita illallsilippuja, mutta se oli ihan ok, koska onhan se kiva jossain syödä silloin uuden vuoden iltana, ja Thaimaassa se toimi ainakin tosi hyvin ja ruoka oli hyvää :)

heicu kirjoitti...

Mun serkku oli muistaakseni viime vuonna Vietnamissa, on kaunis paikka :)