Sivut

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Lapin Tuliaisia :)

Tässä alla on kuva Lapin tuliaisista mieheltäni :) Ensimmäisenä pussista käteen osui tuo ihana ja pehmoinen Haski-pentu ja olin ihan otettu, olemme meinaan välillä jutelleet mahdollisesta Haskin hankkimisesta sitten joskus tulevaisuudessa... se tulee saamaan vakipaikan työpöytäni äärestä!

Here below is a picture of the gifts my spouse brought to me from his trip to Lapland. The first thing that I took out from the giftbag was lovely and soft Husky dog. I was so happy as we have been discussing about maybe getting a husky for ourselves one day in a future... This gift will get a place from my desk at work!

Toisena pussin sisuksista tuli esiin tuo norjalaiskuvioinen pipo, joka tulee sopimaan kyllä täydellisesti valkoisen talvitakkini kanssa :) Täytynee ostaa uusi kaulahuivi joka sopii nyt sitten pipon kanssa yksiin.... ja ehkä saatan harkita myös peessin värisiä talvihousuja... no te tiedätte miten se menee :)

The second souvenier/gift he brought was that lovely beanie with some norwegian design. It will suite perfectly with my white winter jacket, although I think I have to buy new scarf too to match the colours.... and maybe also some new pants.... well you know how it goes :)

Sitten viimeisenä kassin pohjalla oli pussi Haribon Piratos salmiakkipussi, joita olin pyytänyt tuomaan. Yksi firmamme asiakas on Haribon edustaja ja jättää meille aina töihin uusia maistettavia ja viikko sitten hän jätti näitä Piratos salmiakkeja, mutta mieheni ostamat eivät olleet ihan samoja, vaikkakin hirveen hyviä nekin. Pussi oli saman näköinen, mutta merkkarit olivat pienempiä ja pehmoisempia. Töissä maistamani, olivat sellaisia vanhan ajan isoja merkkareita, jos muistatte! Luultavasti töissä maistani tuotteet olivat uusia ja vasta tulossa markkinoille...

Kerrassaan aivan ihania tuliaisia! Kiitos isosti :)

And the last one in a giftbag was the Haribo Piratos candies which are made of salmiac, salty liqourice, which I totally love and had asked him to bring with him. But these where not the ones I tasted at work, maybe those tasted at work were new products and are not yet in a market. But those he brought were great too!

I loved all the gifts. I am so happy that I got them all! :) 


Ps. Kohta laitan tulemaan myös postauksen äitini uusista tekeleistä!

I will soon make a posting about my mom's handwork again...

2 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Taas meni taivaan tuuliin kommentti!
Kun olen kirjoittanut viestin ja painan lähetä kommentti, niin silloin se heittää ulos ja kun etsin vian niin ilmoittaa että pakollinen kenttä ei voi olla tyhjä, joten se sananvahvistuskenttä. Saisitko sinä tän kommentilootan laitettua sillai kun mun blogissa, ponnahdusikkunaksi. Niissä mulla ei ole ongelmaa, mutta jokaisessa tän tyypin kommenttilootassa tapahtuu aina sama juttu.
Ihana pipo ja suloinen rekku. Vieläkö P:llä on se iso tallella?
Mukavaa alkavaa viikkoa molemmille!

Reeban kirjoitti...

Ponnahdusikkuna valittu ja vaihdettu :)Turhauttavaahan tuo on kun tekstit kokoajan katoaa.. Toivottavasti nyt toimii paremmin!

Joo iso husky on kans tallella vielä :)