Sivut

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hattu pakko!

Olimme viikonloppuna ystäväni 30-vuotis juhlissa ja siellä oli hattupakko ja koska en omistanut hattua ennestään niin löysin tämän alla olevan hatun kaupoissa kierrellessäni. Ihastuin hattuun heti ensisilmäyksellä ja sen huopamaiseen olemukseen. Pikkuveljeni tosin kommentoi, ettei minun ikäiseni kuulemma pitäisi pitää enää näin nuorekasta hattua :) Miehelläni oli juhlissa päässään työmaakypärä ja se vasta saikin valtavasti huomiota osakseen :)


Eilen olimme myös teatterissa ja illallisella sen jälkeen kävi ilmi, että meitä istui pöydässä 3 henkilöä joilla on juuret Karjalassa. Minun äitini puolelta, mieheni äidin puolelta ja pikkuveljeni tyttöystävän äidin puolelta.... hmmm, nyt vasta huomasin, että kaikki ovat vielä äitien puolelta :) Isoisäni on luultavasti Hiitolasta lähtöisin, mutta taidan tehdä tästä erikseen vielä postauksen koska en oikeastaan tiedä tätä tarinaa kovinkaan tarkasti. Ja Karjalan historiaa tiedän vielä vähemmän... eli mahdollisesti palaamme vielä uudelleen tähän asiaan, mutta nyt toivottelen kaikille mukavaa alkavaa viikkoa ja palataan asiaan taas uusilla tarinoilla seuraavalla kerralla... :)

3 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Moikka!
Ihana hattu kertakaikkiaan. Sun tukka näyttää tosi pitkältä. Minä sitävastoin leikkautin hiukseni lyhyemmäksi, niskasta vähän viistosti pideten eteen, poninhäntää ei enää saa. Värikin vaihtui. Piristi kummasti.

Voin kuvitella miten P:n työmaakypärä on saanut katseita, hih.
Tuliko muuten viesti perille? 5.12. paljon ruokaa ja elokuva?

Vesi herahti kielelle noista teidän yöpannareista lisukkeineen, joskus on mukava kokeilla jotakin uutta makuelämystä.

Reeban kirjoitti...

Joo kutsu tuli perille, kiitos vain, tullaan mielellään!!! Ja hiukset on tosiaan kasvanut jonkin verran, vaikka itselle ne tuntuu vieläkin aika lyhkäisille, mutta eihän se nyt muulle voi tuntuakkaan kun koko ikänsä on melkein ollut pitkät hiukset :)

Piitis kirjoitti...

Tyylikäs hattu!
Niin P:n ei tarvitse miettiä hattua, kun löytyy työn puolesta käytettävä "sellainen".

Täällä sataa lunta sankasti, saapi nähdä mikä kaaos aamulla koittaa tuolla liikenteessä.

P:lle terkkuja ja mukavaa viikonjatkoa!

^_^Piitis