Sivut

maanantai 15. marraskuuta 2010

Salaa ostoksilla...

Kävin tänään salaa ostoksilla :) Ja oikeutin sen itselleni sillä varjolla, että käytin käyttämättömän mekkoni myynnistä saadut rahat johonkin joka tuo enemmän iloa itselleni...

Today I did some "Secret - Shopping" as I wasn't supposed to do any shopping at all... But I sold one of my unused dresses and said to myself, that it's quite okey to use those money to something that would bring a bit more joy into my life :)

Muutama viikko sitten kävin ensimmäistä kertaa työpaikkani vieressä olevassa pienessä sisustusputiikissa. Ihastelin pää ihan pyörällä kaikkia ihania tavaroita joita kaupasta löytyi, mutta sitten silmiini osui aivan ihana puinen "kantokori" ja en meinannut malttaa lähteä kaupasta, tuo "kori" jäi niin vahvasti kaivelemaan mieltäni.. Sillä hetkellä minulla ei kuitenkaan ollut ylimääräistä rahaa ja ajattelin, että tulen katsomaan palkan tultua olisiko tuo "kori" vielä tallella ja ostaisin sen sitten jos sitä ei olisi vielä myyty kenellekkään muulle..

Couple of weeks ago I visited a small interior-shop beside my work place and I found there a lovely wooden "basket" I really wanted to buy, but that time I didn't have the money to buy it, so I decided to visit there again after the payday and see if it would be still there... :)

Ja tänään, astuin tuohon kauppaan vähän varovasti ja pienen jännityksen vallassa, että olisiko tuota "kantokoria" vielä tallella. Enkä sitä ensi silmäyksellä löytänyt, mutta avulias kauppias muisti minut ja sanoi yhden tuollaisen puisen kantokorin vielä löytyvän ja tällä kertaa en voinut jättää sitä kauppaan :) Kotiin päästyä siirsin kaikki isot koulukirjakasat olohuoneeni pieneltä pöydältä pois ja tein muutaman sommitelman ja tällaiselta se nyt sitten näyttää se "kantokori" :)

Today then, I finally walked in to that small shop again and were seeking that "basket" with my eyes, but it seemed like I was too late. The shop keeper remenbered me and she said that she actually have one left of those wooden " baskets" and this time I just had to bought it. After coming back home I cleaned away all my study books and made some room for this lovely decor... and here's the picture of it!


Tässä alla vielä yksi kuva vähän lähempää.... And a little closer look....


Kauppaan jäi vielä jotain, mihin en koskaan uskonut törmääväni täällä suomessa. Ranskan matkalla, missä olin äitini kanssa, näin yhden sisustusliikkeen ikkunassa ihanan rautaisen "kynttelikön" (tosi iso) ja olisin sen silloin ostanut, jos liike vain olisi ollut auki... Näin jo viimeksi tässä pienessä kaupassa käydessäni samantyylisen valkoiseksi maalatun kynttelikön, mutta se ei säväyttänyt minua samalla tavalla kuin se ranskassa nähty rautainen kynttelikkö... mutta nyt kun olin ostamassa tätä "kantolaatikkoa" niin myyjä kertoi jonkun jo ostaneen sen ison valkoisen kynttelikön ja osoitti katonrajaan kaupan ulko-oven lähelle ja sanoi, että tuo on enää jäljellä tästä sarjasta.... Ja ette ikinä usko, se oli ihan täysin se sama rautainen kynttelikkö jota olin ihastellut ranskassa! Ja raskain sydämin jouduin jättämään sen kauppaan, tämän kuukauden budjetti salli tuon puisen ostoksen, mutta tuplasti maksavaa isoa rautakynttelikköä lompakko ei enää pystynyt nielemään... joten haikein katsein ohitin tuon massiivisen rautaisen kynttelikön ja astuin ulos räntäsateeseen.... (huokaus)... mutta toisaalta jos järkevästi ajatellaan niin ei meillä olisi vielä mitään paikkaa mihin laittaa noin isoa roikkuvaa kynttelikköä.

Että sellainen ostospäivä :)

I totally love the "basket" (I don't know what else to call it) but there was actually something else too I had to left behind... when we were in our trip to France with my mom, I saw this huge candle holder in window of the one shop and I would have bought it if the shop would have been open even once buring the three days we stayd in Colmar. But no, I had to leave it to France as the shop never opened. But today when I was visiting this small shop beside my work, the shop keeper showed me the one that was exactly the same candle holder as what I saw in France... it's not hard to believe how amazed I was! But with very heavy heart I had to leave it to the shop as my budget for the month cannot take it :( On the way out I had a last long look of that awesome candle holder and then I dissappeared to the snowy weather.... 

Well that kind of "Secret - shopping" day I had today :)

2 kommenttia:

Onna kirjoitti...

Voi miten kiva, kun sain sinut vieraaksi. Oli aivan pakko tulla heti vastavierailulle. Sinulla on todella kivoja juttuja täällä, mukavasti kuluu aika töissä, kun on hiljaista. Toit kirjoituksellasi iloa yövuorooni :) Kiva, että tykkäsit jutuistani, kaikilla täällä on niin kauniita sivuja ja minä olen vielä alottelija blogien maailmassa, joten on kiva päästä katsomaan kaikkea ihanaa. Toivottavasti saatte pian oman pirtin, jota laittaa. Meillä se toteutui helmikuussa 5 yhteisen vuoden jälkeen ja nyt en malta olla tekemättä mitään :) Ihana tuo kantokori, minullakin löytyy semmoinen ja siinä on niin kiva säilyttää tasolla fööniä yms, että ymmärrän hyvin miksi se lähti mukaasi :) Mukavaa viikkoa sinulle ja toivottavasti kohtaamme useamminkin!

Reeban kirjoitti...

Hei ja kiva kun kerkesit pistäytymään. Ihan varmasti käyn vielä vieraisilla ja monesti. En vain ole kerennyt paljoa vierailemaan muiden blogeissa, kun oma elämä on tällä hetkellä vähän kiireinen :) Nyt kuitenkin iltapesulle ja sitten lämpimien peittojen alle untenmaille..