Sivut

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kaksi kotia muuttui yhdeksi :)

Näin on sitten takana kolme hyvin työlästä viikonloppua.. Mieheni päätti marraskuussa irtisanoa Jyväskylän kämppänsä ja muuttaa tänne Pohjanmaalle :) Näin ollen meillä on nyt tällä hetkellä ainoastaan yksi koti :) Ja jos täytyy tarkentaa niin yksi koti hyvin täynnä tavaroita :) Tämä selittyy pitkälti muuttolaatikoista, joita ei ole vielä saanut purettua, mutta sen voi ottaa siltä kannalta, että nyt hetkellisesti kodistamme löytyy ihana pieni seikkailurata olohuoneesta, kylpyhuoneeseen sekä makuuhuoneen puolelle :)

Tämä viikonloppu on siis ollut kolmas ja viimeinen viikonloppu kun tavaroita on ees taas rahdattu. Mieheni luopui melkein kaikesta, ainoastaan kirjahylly mahtui tänne meidän Vaasan kotiin :) Mieheni löysi myös "muuttolaatikko" firman joka operoi kaikilla isoimmilla paikkakunnilla ja vuokrasimme heiltä pinon muuttolaatikoita, joilla kaikki pikkutavara oli helppo tuoda pakettiauton kyydissä tänne Vaasaan.


Tänä viikonloppuna oli tavoitteena myös rakentaa alakerran kanahäkkivarastoon hyllykkö puusta. Kaikki ne astiat ynm. jotka voi hyvin laittaa odottamaan sitä isompaa kotia olisi silloin helpompi jättää laatikottain hyllyille. Joten, kurvasimme Starkkiin ja ostimme puuta, sitten kurvasimme Prismaan ja ostimme akkuporakoneen, poranteriä, ruuveja, muotoilusahan, timpurin kyniä ja näin kaikki piti olla valmiina seuraavan päivän puuhasteluun. Kotopihaan kurvatessa sitten muistimmme, että itse iso saha jäi ostamatta, joten se täytyisi vielä hakea seuraavana päivänä..

Lauantai päivä menikin sitten puuhastellessa; mies varastossa ja minä yläkerrassa omien kaappieni kanssa (raivasin tilaa uudelle). Ja puolen päivän maissa, menin mieheni seuraksi alakerran hyllykkö urakkaan. Ja hitsi, että tulikin hieno ja tukeva hyllykkö, vaikka pari ärräpäätä lentelikin välillä sahausäänten lomasta tai akkuporakoneen hyytymiseäänien lomasta... Poran hyydyttyä, päätimme pitää tauan, laittaa poran lataukseen ja lähteä viemään äidilleni pienen joululahjan.

Kotiin tullessa laitoimme saunan päälle, saunajuomat jääkaappiin ja painuimme alakertaan viimeistelemään hyllykköä. Noin kymmeneltä illalla kaikki oli valmista, hieno ja upea hyllykkö tukevana paikoillaan, laatikot siistissä kasassa hyllyillä, lattia lakaistu sahanpurusta ja puunpaloista sekä tavarat tuotu takaisin ylös. Aika taitavan miehen olen onnistunut löytämään, enkä voisi olla ylpeämpi hänen aikaansaannoksistaan, sen verran hieno ja tukeva hyllykkö alakertaan nyt tuli.

Lämpimät löylyt ja lasi Ranskasta tuotua viiniä ei olisi voinut tuntua paremmalta kuin tänä lauantaina! Viimeisenä ennen nukkumaan menoa ihastelin vielä äidin ostamia joululahjoja " Kiroileva siili" - tyynynpäällisiä :)

Tässä vielä muutama tunnelmakuva huuruisista ja lumisista maisemista, ensi viikonloppuna pääsemmekin jo nauttimaan täysin erilaisesta ilmastosta Kaakkois-Aasiassa! :)


4 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Heipsan!
No nyt sit kamat on siirretty uuteen mestaan. Työntäyteinen viikonloppu teillä on ollutkin.
Se glögi oli hyvää mitä saimme teiltä - ihania talvisia kuvia.

Reeban kirjoitti...

Kyllä, nyt on kaikki tavarat siirretty tänne Vaasaan. Ja lauantaina ei tarvinnut kauaa odotella unta saunan jälkeen :) Hyvä, että se glögiviini maistui, siitä onkin tulossa vielä yksi postaus ennen reissuun lähtöä... pakkanen paukkuu jo -15 asteessa!

Piitis kirjoitti...

Mukavaa yhdessä oloa teille!
Kauniit ovat talvimaisemat kuvissa.

Terkuin ^_^Piitis

Reeban kirjoitti...

Kiitos Piitis, olemme aika innoissamme vaikka aika pieneen asuntoon hetkeksi ahtaudummekin :) Onneksi asunnossani on aika toimiva pohjaratkaisu tehty rakennusvaiheessa ja kunhan kaikki tavarat on löytäneet paikkansa, niin tulemme sopimaan hyvinkin sopuisasti tänne pikku yksiöön :)