Sivut

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Käsitöitä ja pieni ostos...

Ihana aurinkoinen keskiviikko! :)

Jo varmaan senkin vuoksi, että työviikko on voiton puolella ja viikonloppuun on enää kaksi yötä :) Ajattelin esitellä muutaman käsityöni viime ajoilta ja kaksi hartiahuivia jotka tein viime kesän aikana...

Mutta sitä ennen ajattelin kysyä, että onko teillä koskaan tullut sellaista tilannetta vastaan, että teidän on pitänyt käydä samassa kaupassa monta kertaa ihailemassa jotain esinettä, vaatetta tai muuta vastaavaa, mutta ette ole malttaneet ostaa sitä? Minulle on käynyt näin monestikkin... ja tällä kertaa kohteena oli tässä alla kuvassa oleva, nyt siis vihdoin minun, ihana kesäinen paituli :) Kävin tänään jo viidetta kertaa ihailemassa tätä paitaa ja koska palkkapäivä oli eilen niin ajattelin uskaltaa kokeilla sitä... ja tiesin että jos se nyt jätän kauppaan niin jossain vaiheessa alkaa harmittamaan ja kovaa :) Joten tässä tämä ihana paita... täydellinen varmaan farkkukaprien kanssa :) (huomatkaa miten monta hymiötä tekstissä on... )Tämän alla olevan pussukan kudoin tässä muutama viikko sitten tarkoituksena täyttää se viljanjyvillä ja tipauttaa mukaan muutama tippa laventeli öljyä. Kunnia paikan se sai yöpöydän kulmalta josta se levittää ympärilleen rauhoittavaa laventelin tuoksua :) Kukat virkkasin uuden ostamani kirjan malleista...


Tässä oiva kirja erilaisine virkattuine kukkamallineen.... tosi kivoja kukkamalleja!


Tässä alla taas viime aikaisin haasteeni... norjalaiskuvioiset villasukat. En tiedä otinko liian vaativan haasteen vastaan mutta nilkkaa kohden  kovaa mennään :) Katsotaan saanko niitä koskaan valmiiksi :) Värit ovat omasta mielestäni aivan ihanat ja värien valinnassa itse asiassa auttoi mieheni pikkuveli :) Loistava värisilmä!
Kuvasta näkee vähän huonosti, mutta väreinä on valkoinen, marjapuuron punainen ja vaalean ruskea lanka..


Viime kesäksi sain sitten valmiiksi ensin tämän ruskea sävytteisen hartiahuivin ja myöhemmin tein vielä alku syksystä samalla mallilla täysin mustan..Siinä kaikki tällä kertaa :) Ensi kerralla taas lisää... nyt alan ahkeroimaan kodin siivouksen parissa, kuten sanoin pari yötä on enää viikonloppuun ja haluan että koti on siisti ja raikkaan tuoksuinen kun viikonloppu alkaa :) Ihanaa keskiviikko iltaa toivotellen kaikille!

3 kommenttia:

Piitis kirjoitti...

Värit villasukkaan ovat miunmaun mukkaan myös. Hartiahuivit ovat ihania kummatkin. Mustasta väristä tykkäävänä, mustahuivi on dramaattisen kaunis...hmmm...ja vois olla hämähäkkirintakorulla kiinni:))

Mukavaa viikonloppua!!!

^_^Piitis

LENNU kirjoitti...

Kyllä on kauniit hartiahuivit. Ja sopii hyvin tuon pitsisen paidan kanssa.
Minä tykkään tosta ruskeasävyisestä hartiahuivista.
Terveisiä ja mukavaa viikon jatkoa!

LENNU kirjoitti...

Äh ja unohdin sannoo tuosta tuoksupussukasta, se on hieno, tuo kukka tekee siitä tosi tyylikkään näköisen. Että sinä osaatkin tehä kivoja kutomisjuttuja.