Sivut

torstai 10. maaliskuuta 2011

Vierailuja ja hengessä mukana shoppailua :)

Johan on taas venähtänyt kirjottelu tänne rakkaaseen blogiin, mutta päätin esitellä muutaman alkuviikon lahjan ja ostoksen. Anoppikokelas ja hänen miehensä olivat muutaman päivän täällä meillä päin kylässä ja vaikken töiden puolesta kerennytkään mukaan hemmotteluhoitoihin ja shoppailuihin niin jotain kivaa sain itsellenikin :)

Kiitos anopille kivasta työpöytä-järjestelijästä, työpöytä näyttää nyt paljon siistimmältä :) Sain myös ihanan Bodyshopin mustikan tuoksuisen vartalovoiteen ja hitsi se oli ihanan tuoksuista!

Kerroin anopille vinkkinä semmosesta jämäpala-kangaskaupasta ja kun näin mitä ihania kankaita hän oli löytänyt niin minun oli ihan pakko käydä siellä pyörähtämässä myös töiden jälkeen ja alla olevassa kuvassa on kaksi ihanaa kangasta jotka löysin... Satiininen värikäs kangas (mahd.paita) sekä vaalean lilan värinen pellavakangas (mahd. hame )... yhteensä 15 eur!!

Anoppikokelaalle ja hänen miehelleen vielä isot kiitokset kaikesta, myös rakennustöistä :) Kivaa loppuviikkoa kaikille toivotellen!

3 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Mukavaa oli kiitosta vaan. Jatketaan teemaruokailun merkeissä pääsiäisenä.
Bodybutter on kyllä ihanaa voidetta.
Miten pika-apu toimii?
Mukavaa viikonloppua.
Kangas muuten on ihan sun näköinen.

Piitis kirjoitti...

Heips, tulin kurkkaamaan,saitko kuvat vierekkäin. Minä olen tehnyt kollaasin kuvankäsittely-ohjelmalla. En ole jaksanut enää blogini uutta ulkonäköä miettiä.

Iloisen värisiä kankaita, sopii näin kevään-ja kesän asusteisiin.
Mustikkavoidetta olen tuoksutellut. Melkei voisi maistaa:))

Mukavaa uutta viikkoa!

^_^Piitis

Reeban kirjoitti...

Joo koitin kuvankäsittelyohjelmalla koota kollaasia, mutta en kerennyt koittaan loppuun asti ennen kuin uni alkoi painamaan silmiä :) Täytyy koittaa taas kun tulee sopiva rako vapaa-aikaa :)

Oottelen innolla teemaruokailua :) Nyt kuitenkin nukkumaan, pitkästä aikaa kävin uimassa ja nyt on niiiiiiiin väsy että... :) Mutta erittäin hyvä mieli!

Illan jatkoja kaikille!