Sivut

maanantai 3. lokakuuta 2011

Pieni loma Rukalla ja vähän syksyn uutuus värejä langoissa :)

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa pienen postauksen. Pieni loma Rukalla on takana päin ja muutamat vaellusreitit jotka kerettiin käymään läpi, tuntuvat vieläkin lihaksissa. Tässä kuva pieneltä karhunkierrokselta jossa koitimme urheasti saada nuotiota aikaiseksi märistä puista :)


Suurin huomio oli kuitenkin pienessä uudessa kutomisprojektissa, jonka kehitin, kun "vahingossa" näin lankaosastolla niin mahdottoman ihanan väristä uutta villalankaa. Päätin tehdä itselleni semmoisen tämän päivän mukaisen kietaisuhuivin Novitan Noki langasta... ( kuva ei oikein onnistunut valotuksen takia ) Laitan vaikka myöhemmin vielä paremman kuvan huivista kun se valmistuu :)


Jotain muutakin uutta tuli tänään postin mukana perille... Olen jo hetken haikaillut olohuoneen ikkunaan pyöreää kristallipalloa ja nyt niitä tuli postin mukana kaksikin kappaletta. Feng shuihin liittyy tämäkin ja sen mukaan kristallipallo hajottaa auringon energian säteillään ympäri huonetta ja saa aikaan näin energian hyvää liikettä huoneeseen. Tässä kuva tuosta uudesta asukista :)


Näillä tarinoilla haluan toivotella kaikille ihanaa ja energistä syksyä! 

Ei kommentteja: