Sivut

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Uusi taulu

Hei vaan pitkästä aikaa,

Kuukausi on vierähtänyt silmänräpäyksessä ohi ja kaikenlaista on kerennyt tapahtumaan. Noin kuukausi sitten muutimme rannikolta tänne Keski-Suomeen ja uuden työpaikan oppiminen on tehnyt päivistä todella lyhyitä :) Tarkoitan siis, että olen lähinnä töiden jälkeen ensin venytellyt tunnin tai kaksi, jonka jälkeen olen syönyt ja kohta puoliin kaatunut sitten sänkyyn. Eli elämä on ollut enemmän ja vähemmän töitä, syömistä ja nukkumista :)

Nyt pääsin kuitenkin muutaman päivän vapaalle ja koska lompakko ei antanut periksi lähteä vierailuille muihin kyliin, niin päätin uhrata vapaa-aikani opiskelulle (joka on hieman myöhässä aikataulusta). Lukemisen vastapainoksi halusin kuitenkin tehdä myös jotain käsilläni, koska silloin näen tuloksen yleensä heti, enkä vasta viikkojen päästä niin kuin kouluhommien kanssa :)

Mutta koska olemme tällä hetkellä vanhan ja uuden elämän välissä (vuokrakämppä) ja kaikki tavaramme ovat sikin sokin laatikoissa varastossa, niin ensimmäisenä saimme suunnata varastolle etsimään piirrustus/maalaus vehkeitäni. Eilisen kun uhrasin lukemiselle ja tekstin työstölle, niin tänään halusin tehdä jotain luovaa :)

Olemme muuttamassa uuteen kotiin, siis omaan, noin viikon päästä ja halusin työstää tuonne uuteen kotiin jotain uutta. Ajatuksen sain interentissä kun selailin erilaisia kukkien kuvia... Tässä kuva alla :)


En tiedä saako kuvasta kovin hyvin selvää, mutta tein neljälle A3 kokoiselle paperille tuollaisen kirsikka/omenapuun oksan. Ajatuksena oli ripustaa ne seinälle sitten kehyksissä hieman erilleen. Laitan tähän alle vielä erikseen lähikuvat jokaisesta. Töihin käytin sommitteluun kovaa pastelliliitua ja itse värityksen tein pehmeällä pastelliliidulla. Yksityiskohdat ja reunojen siistimiset tein pastellikynillä, näin sain työstä melko selkeän verrattuna normaaliin pastellivärimaalaukseen. Mutta tässä kuvat vielä yksitellen isompina...





Eipä tässä muuta tällä kertaa, laitan vaikka lisää sitten uutisia tulemaan kun pääsemme muuttamaan tuonne uuteen ihka omaan asuntoon :) Ihana oli päästä piirrustelemaan taas pitkästä aikaa! Nyt nukkumaan ja kivaa työviikon alkua kaikille!


Ei kommentteja: