Sivut

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Tuunattu kännykkäpussukka

Tämä poustaus piti tuleman jo eilen tänne, mutta uuden tekstieditorin kanssa oli ongelmia ja sen vuoksi sain tekstin vasta tänään koneelle... :)

Päätimpä sittenkaristaakseni arjen hälinän ajatuksistani, googlata jonkinmoisen virkatun kukan ohjeen netistä. Olin jo edellisenä viikonloppuna virkannut pussukan kännykälleni. Todella helppo ohje: virkkasin vain ees taas kerroksia eteenpäin, läpän kohdalla virkkasin ainoastaan työn puoleen väliin ja läpän valmistuttua samoilla vauhdeilla virkkaamalla ompelin pussukan kokoon.

Jotain jäi kuitenkin uupumaan ja halusin ehdottomasti läppään jonkin kivan ja näyttävän virkatun kukan. Englanninkieliset ohjeet löysin yhdestä blogilinkistä

Ja koska en ymmärtänyt hölkäsen pöläystä tuosta englanninkielisestä ohjeesta tai lähinnä ohjeen lyhenteistä niin jouduin googlaamaan vielä selityksen lyhenteistäkin :)

Tässä alla sitten lopputulos. Täytyy myöntää, että kukan teko oli melkoista hakuammuntaa, mutta kyllä se loppujen lopuksi ihan kukalle näytti. Kuvakulma on hieman hankala, enkä millään meinannut saada esiin pussukan ja kukan muotoja, mutta tässä kuvassa ehkä onnistuin parhaiten. Pussukka on nyt juuri sellainen joksi sen kuvittelinkin, näyttävä ja persoonallinen.To get rid off all the misty thoughts of the week , I decided to finish my mobilephone cover. I had done the actual cover already last weekend, but I wanted to decorate it with crochet flower. I found the above instruction from the internet, but as they were in english I had to find also some explanation for the english abbreviations. See links above.

From the picture you can see the end product, altough it was quite hard to take a proper picture of it and all it's layers. This picture was anyway the best I could come up with. All together I'm quite pleased to the outcome, as it came to be exactly how I dreamed of it, unique and very personal :)

2 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen tuli pussukasta kukkansa kera. Olet sinä vaivaa nähnyt kun noita ohjeita hait! Kävin aamulenkillä ja miehenpuolikas meni 30 km juoksulenkille. Nyt saunaa lämmittämään että kerkeen ennen kuin tulee sieltä.
Terkkuja P:lle ja viettäkää mukava sunnuntai!

Reeban kirjoitti...

Kiitos sunnuntai toivotuksista! Ohjeita suomentaessa, täytyy myöntää, olin välillä ihan hukassa, että mitä tässä nyt halutaan minun tekevän :) Mutta kukka siitä lopuksi kuitenkin tuli!

Kivoja sunnuntai päiviä sinne myös meiltä molemmilta! :) Nautihan löylyistä!