Sivut

maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää Ystävänpäivää Kaikille!

Oikein kivaa ystävänpäivää kaikille! Mieheni ostama syntymäpäivälahja tupsahti sopivasti vähän  myöhässä ystävänpäivän aamuna postilaatikkoon :) Sain siitä vahvistusta Feng Shui -kirjakokoelmaani. Tämä uusi kirja (Fengshui-aapinen) varmasti lisää ymmärrystä hyvistä energiavirtauksista :) En malta odottaa, että pääsen lukamaan sitä lisää..


Jotain pientä muutosta tein jo edellisen kirjan mukaan ja tässä alla on pieni kuva siitä. Tämä Kaakkoisnurkkaus kuvastaa vaurautta ja menestystä ja siellä pitäisi olla jotain vihreää, kukkia - joko eläviä tai muovisia, vesi-elementtejä ja pieni valo joka tuo valoa tuohon nurkkaukseen. Kuvasta näkee nopeasti, että pidän aika paljon vihreän eri sävyistä ja puusta :) Valotus ei oikein onnistunut hyvin, mutta eikö siitä saa jonkinlaisen kuva kuitenkin.

Tuo metallinen pöytälamppu lojui lattialla muuton jäljiltä ja ostin siihen 5 wattisen energiansäästölampun ja nyt se luo tunnelmaa omassa nurkkauksessaan pienellä keittiön pöydällä (Feng shuin mukaan saa kuulemma olla päällä vaikka koko ajan). Vesi- ja kasvielementtit nurkkauksesta jo löytyi itsellään, koska aikaisemmin jo olen ostanut sinne nuo bambu-versot läpinäkyviin vesikulhoihin. Nuo tummat muovikukat saatan vielä vaihtaa vähän värikkäämpii, että nurkkaukseen saa myös vähän väriä.


Makuuhuoneen puolelle on myös tullut jo pieniä muutoksia, mutta niistä vähän myöhemmin :) Nyt petiin ja peiton alle parantelemaan flunssaista oloa! Taidan ottaa uuden kirjan mukaan :)

3 kommenttia:

Piitis kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivä-iltaa teille:)))

Mielenkiintoista tuo Feng shui, kun siihen oikein paneutuu.

Paranemisia!

^_^Piitis

LENNU kirjoitti...

Paranemisia sinne päin kovasti.
FengShui on mielenkiintoista. Sinä jos kuka osaat toteuttaa sitä kotonanne.
-25 tänä aamuna täällä. Vapaapäiväni menee ommellessa ja kuikuillessa ulos ikkunasta, on niin kylmä ettei ulos tohdi mennä.

Reeban kirjoitti...

Kiitos toivotuksista! Nyt aamusta on taas vähän parempi olo. -25 astetta on täälläkin mittarissa pakkasta, joten tämä sairastelu tuli ihan hyvään rakoon, ei tarvi lähteä tuonne ulos pakkaseen :)