Sivut

tiistai 15. helmikuuta 2011

Kudottu norjalaiskuvioinen pipo

Tässä sairastellessä kun ei ole ollut virtaa oikein mihinkään, päätin kutoa viikkoja sitten aloittamani norjalaiskuvioisen pipon loppuun. Tästä piposta piti alunperin tulla sellainen "mösä" joka on takaa tosi löysä (valuu ns. niskaan päin). Valittavana oli kaksi leveyttä, 14 kuviota vierekkäin tai 15 kuviota vierekkäin, ja valitsin tuon 14 kuviota. Toinen virhe tuli siinä kun puikkoja olisi tarvinnut vaihtaa isompaan otsaresorin tekemisen jälkeen ja unohdin sen kokonaan :) Ja koska käsialani on aika tiukka, niin löysästä mösästä tuli tavallinen pipo :)

While suffering of the flu and having no energy to do anything, I decided to finish the norwegian beanie that I had started to do weeks ago. This beanie was supposed to look more like "very loose beanie" but coulpe of things affected that now it's just a normal beanie :) First, I had to decide if I do the beanie with 14 sets of pattern or 15 sets, and I decided to do 14 sets. Then second, I forgot to change my knitting sticks to bigger size after I had finished the headband. And as my "handwriting" is quite tight the loosen beanie became just a normal beanie :)

Täältä lankaklubin sivuilta löytyy ilmainen ohje Kuviollinen Baskeri
Here is the link for the free pattern...

Ja tässä alla kuva mösästä josta tuli pipo :) And here is the finished beanie... :)

3 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Ihana mösä! Sinä sitte oot näppärä, mites ne sukat? Ja kohta tulee sormikkaat?? Onko parempi olo jo?

Reeban kirjoitti...

Sukat jäi pienelle tauolle tämän pipon tieltä, mutta otan ne työn alle heti kun sopiva rako tulee :) Aamusta olo oli jo parempi, nyt tuntuu että kuume on kuitenkin taas nousussa. Ihme miten sitä tuntuu rasittuvan vaikka vain löhöilee ja lukee :) Fazerin sinisestä haaveillen! :)

LENNU kirjoitti...

Iltaa kohden se kuume tuppaa nousemaan. Fazerin sininen olisi kyllä poikaa....hih.