Sivut

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Talvikauden Työntekijä - titteli :)

Nokka tukossa ja kurkku karheana olin hautautunut tänään kyynärpäitäni myöten työpöytäni paperipinojen keskelle, kun esimieheni ja hänen pomonsa marssivat luokseni. Olin jo ihan hautautua töihin ja kerkesin jo ajattelemaan, että voi ei mitähän nyt, en millään kerkeäisi tekemään yhtään ylimääräistä työtehtävää muiden odottavien tehtävien ohella...

He rykäisivät virallisesti ja esimieheni alkoi puhumaan hymysuin jotain joustavuudesta ja venymisestä ja ennen kuin kerkesin sanoa mitään he ilmoittivat, että minut oli valittu kauden työntekijäksi :) En yleensä mainosta itseäni tällälailla, mutta ette usko että minulle tuli hieno ja tärkeä olo kaikkinen nuhaisine oloineni. Tänään olin vielä erityisen väsynyt ja uupunut pitkittyneen flunssan ja työpinojen takia joten tämä tuli todella iloisena yllätyksenä. Kaikki talon esimiehet olivat olleet samaa mieltä ja yrityksemme pomo sanoi vielä päälle, että "Nyt näet, että kyllä me ollaan huomattu sun uurastus" :) :) Aivan huippua, loppu päivä meni ihan kevyesti liidellen, eikä flunssa tuntunut enää ollenkaan jäsenissä :)

Tässä vielä nuo kriteerit, joiden perusteella valinta oli tehty: "Asiakaspalveluhenkinen, osoittaa ääretöntä joustavuutta työtehtävissään, varsinainen "rauta-hermo" ja aina valmis auttamaan muita."

Kyllä nyt jaksaa taas paahtaa töitä :)

5 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Iso halaus täältä meiltä! Se on ihanaa kun saa tunnustusta tehdystä työstä. Kriteerit sopivat sinuun takuuvarmasti.
Iiihana tuo mini. Kyllä se varmaankin tuntui oudolta teidän ison auton jälkeen istua pikkuruiseen purkkiin, siinä tulee tosiaankin tunne, että takapuoli viistää maata.

Eipä voi helpompaa olla taimien kasvatus, täytynee lähteä itsekin vähän katselemaan mitä sitä saisi kasvatettua ihan omin voimin...yleensähän ostan kaiken kaupasta, olen sen verran laiska, mutta tuo sopisi kyllä mullekin oikein hyvin.
Kiva että tulette tänne pääsiäisenä. P:lle haleja myös.

Reeban kirjoitti...

Kiitos isosti, hyvä mieli on kyllä tuosta tittelistä, pääsis vain tästä flunssasta eroon niin piristyis elimistökin :)

Tuo taimien kasvatus näillä turvepelleteillä on kyllä hurjan helppoa.. Lauantain istutuksen jälkeen ensimmäiset versot nostavat jo päätään :)

Turistaan pääsisäisenä sitten isommin!

Piitis kirjoitti...

Onnittelut Sinulle!
Kiva tunne varmasti saada tunnustusta työstään.
Paranemisia:)

^_^Piitis

Piitis kirjoitti...

Palasin vielä...jätin viestin edelliseen postaukseen aikasemmin. Se olikin lentänyt sitten jonnekin bittiavaruuteen?????

Kirjoitin näin: Teillä on ihana punainen paholainen. Siihen ei kauheasti mahdu ostoksia, onko hyvä vai paha? Aikamoinen shoppailureissu kilometreissä nimittäin.
Innostuin noista kasvupelleteistä, kokeilen itsekin näyttää niin siistiltä hommalta. ^_^Piitis

Reeban kirjoitti...

No joo melko paholainen ja ärhäkkä toi punainen mini olikin.. hihih :) Ero isoon pakettiautoon oli tosiaan iso!

Noi turvepellettipaakut on kyllä loistavia, laitoin eilen myös chilipuun siemeniä itämään, katsotaan miten niiden kanssa käy. laitan postauksen vielä vähän myöhemmin :)

Kivaa ja aurinkoista alkavaa viikonloppua kaikille!!