Sivut

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kaikki keskeneräiset tekeleeni

1. Keskeneräinen työ (Jyväskylässä )

Eiliseltään innostuin Ristiinassa saunan lämpenemistä odotellessani aloittamaan hartiahuivin teon. Tässä alla kuva ensimmäisestä kuviosta josta hartiahuivi koostuu. Iso kiitos anopille ohjeistuksesta ja alkuun pääsemisestä. Helppoa kuviota ja melko nopea tehdä.


Tässä vielä kuva miltä sen "pitäisi" näyttää valmiina, joten jännityksellä odotan miten käy.. (kuva ja ohjeet ovat uusimmasta Novita- lehdestä )

2. Keskeneräinen työ (Jyväskylässä )

Aloin viime talven kylminä kuukausina ahertamaan alla näkyvää torkkupeittoa. Kuvio näyttää kieltämättä vähän sekavalta, mutta josko se silityksen ja reunustusten jälkeen olisi siisitimmän näköinen. Ihan alareunassa näkee miten olen yrittänyt alunperin aloittaa työtä vähän pienemmillä neliöillä, mutta kuvio oli vielä sekavampi ja päädyin muuttamaan neliöt reilun kokoisiksi..


Tässä alla vielä vähän lähempää kuvattuna...


3. Keskeneräinen työ ( Vaasassa )

Tämä keskeneräinen tilkkutäkki on saanut alkunsa jo reiluvuosi sitten ja on kokenut monta "säilöön" vientiä vuoden aikana. Pikkuhiljaa pala kerrallaan toivon peiton jossain vaiheessa valmistuvan :)


Tässä alla vielä kuva yhdistetyistä paloista...


Tässä alla kuva ensimmäisestä 25 palan tilkusta, noita ajattelin tehdä ainakin 6 kpl, silloin peitto olisi ainakin hyvän kokoinen lämmittämään syliä. Tämä alla oleva 25 palan tilkku on kooltaan "vähän yli sylin menevä kummaltakin puolelta..". Täytyy lisätä tarkat senttimäärät kun olen peiton palan lähettyvillä. Kuvasta varmaan nopeasti huomaatte reikäiset kulmakohdat ja tähänkin liittyy taas tarina. Tuon esimmäisen 25 palan tilkun valmistuttua olin hetken pitänyt taukoa palojen virkkaamisessa ja jouduin vähän palauttamaan muistiin miten pala tehtiinkään. No viimeistä valkoista reunusta virkatessa huomasin, että olen alunperin tehnyt nuo ensimmäiset 25 palaa vähän väärin nurkkien viimeistelyn osalta ja sen vuoksi en koskaan saanut paloja virkattua kokonaan yhteen :) No eipä tuo nyt onneksi kovin pahalta näytä tuo reikäinenkään tilkun pala, mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten vähän paremmin luen ohjeet :)


4. Keskeneräinen työ ( Vaasa )

Tässä viimeinen keskeneräinen työ; ensi talven pitkävartiset villasukat itselleni. Miehelleni olen kutonut jo kahdet villasukat ja ajattelin, että nyt olisi minunkin vuoro :)

Laittelen näistä vaikka erikseen sitten kuvia niiden edistymisen mukaan :) Kiva puuhailla käsitöitä, mutta tietysti voisi opetella tekemään ensin yhden loppuun ja sitten aloittaa vasta uusi työ

Ei kommentteja: