Sivut

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Synttärihumua!


Mieheni täytti vuosia jo varsinainsesti torstaina, mutta kakkukestit pidettiin vasta lauantaina. Tuossa yllä vähän kuvia lahjoista ja palasta kesän ensimmäistä mansikkakakkua. Huomaatte varmaan, että kakun pala on puoliksi jo syöty, mutta voin selittää tämän helposti nojaten hyviin teknisiin taitoihini ja kykyyn deletoida kuvia ennen kuin ne edes päätyvät editoitavaksi :)

Kuvasta löytyy autoilija ensiapulaukku, Kanadalaista, ohrasta ja rukiista valmistettua viskiä, iso musta aparaatti viskipullon vieressä on uusinta uutta, kovassa huudossa oleva soodakone, jolla saa tehtyä itse hiilipalollista juomaa (testattu ja ompun maku hyväksi todettu ) sekä edessä näkyy appiukon ottama hieno kuva lentävistä joutsenista kirkkaan sinisellä taivaalla. Ja tietty viimeinen pala kesän ensimmäistä mansikkakakkua :)

Anopin kanssa ensin kiertelimme muutaman kirpputorin, sillä aikaa kun miehet olivat tehneet ruoan ja kahvitelleet itsensä. Päivä kruunattiin Ristiinassa anoppilassa pihasaunassa ja kotiin tullessa myöhään illasta, ei unta tarvinnut kovin kauaa odotella :)

Ihana päivä kerta kaikkiaan ja iso kiitos siitä vieraille!

Ei kommentteja: