Sivut

tiistai 25. toukokuuta 2010

Terassi Kesäkuntoon!

Niin vain sai Vaasan kodin terassi uuden kesäilmeen :) Päivänkakkarat kuuluvat ehdottomasti kesään ( tai margareta oikealta nimeltään )... Toisten kukkien nimeä ei edes hoksannut katsoa, olin niin täysin innoissani, että edes löysin avoinna olevan kukkatarhan kuuden jälkeen illalla :) Jyväskylän kotiin tänä kesänä ei voi laittaa terassia kuntoon, koska taloon tehdään julkisivu remonttia ja varmaan huputetaan kohtapuoliin :( Sen jälkeen ei nähdä sitten edes päivän paistetta asuntosta... ei yhtään hauskaa kesällä! Tässä alla vielä toinen kuva terassista. Kuvassa näkyy osiltaan myös puupenkki jonka viime viikolla helteillä öljysin :)


Terassi näyttää vielä vähän alastomalta, koska penkin päältä puuttuu pehmusteet ja tyynyt, mutta terassin päällä ei ole umpinaista katosta ja sen takia vermeet täytyy viedä ulos aina vasta silloin kun menee itse sinne istumaan.. en ole vielä kertaakaan jättänyt pehmusteita yöksi, sateen vaaran takia. Mutta täytyy myöntää että kukat tekevät ihmeitä ja mielestäni tekee kesästä aina vielä vähän kesäisemmän :)

2 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Terassilla onkin mukavaa lekoitella ja katsella kukkasia. Jostakin syystä mun Margetta menee aina homeeseen ja alalehdet kellastuvat, missähän on syy? Oisko tuo toinen kukka mustasilmäsusanna??

Piitis kirjoitti...

Kukka on tähtisilmä ja myös sääkukaksi sanotaan. Aurinkoisella säällä kukat ovat auki ja sateella/pilvisellä supussa.
Marketta on vähän haasteellinen/kranttu, kaipaa vettä just oikeessa suhteessa ja kukkineet nuput on nypittävä pois.