Sivut

torstai 20. toukokuuta 2010

Ensimmäiset askeleeni

Näin se vain syntyi ensimmäinen oma blogini.

Sanotaan vaikka, että hillityn ulkoisen kuvan takaa löytyy melkoinen sekatavarakauppa ideoita, mietteitä, aloitettuja projekteja sekä haaveita ja unelmia jotka odottavat vielä toteutumistaan. Ensimmäisen "päiväkirjani" sain 5-vuotiaana ja sieltä ajoilta taitaa olla kotoisin myös haluni kirjoittaa alas ajatuksiani vielä tänä päivänäkin. Toinen intohimoni alkoi samoihin akoihin kun minua huomattavasti vanhempi tyttö-serkkuni opetti minulle miten värittää värityskirjan kuvia niin tarkasti ettei väri meni hitustakaan viivojen ulkopuolelle. Siitä lähtien olen ajatuksissani raapustellut kouluvihkojen reunoille muotoja ja kuvia, maisemia ja muunnelmia kasvoista ja tunteista. Pöytälaatikot ovat hiljalleen täyttyneet pölyyntyneistä vanhoista piirrustuksista. Jos kirjojen lukeminen olisi oikea ammatti olisin ehdottomasti kouluttautunut kokopäiväiseksi lukijaksi.

Kirjojen, joita on sekä koulukirjoja kuin myös ajanviete kirjoja, satunnaisten runojen, ainaisten keskeneräisten käsitöiden, reissu parisuhteen, työn ja opiskelun lomassa aikaa ei meinaa riittääkään sitten enää yhtään mihinkään muuhun. Tunnustaudun totaaliseksi työnarkomaaniksi, oli sitten kyse lukemisesta, omasta työstäni, käsitöistä tai vaikka vain lehtien haravoimisesta pihamaalta. Tämän vuoksi vahvana vastapainona minulle on kehkeytynyt valtavat unenlahjat ja täydellisenä yönä, tarkoittaen yötä jonka jälkeen saa rauhassa heräillä omaan tahtiinsa uuteen aamuun, nukun kevyen unen saattelemana jopa 12 - 13 tuntia.

Olihan tässäkin alkajaisiksi jo jotain, ensi kerraksi koitan saada mukaan myös kuvia. Ihana sateinen viikonloppu edessä, sopivasti koulutöitä ja tilkkutäkin tekoa, sekä paljon vapaata lököilyä oman rakkaan kainalossa!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti viihdyitte!

3 kommenttia:

Piitis kirjoitti...

Tervetuloa tänne blogistaniaan.
Kiitos mielenkiintoisesta esittelystä.

Aikaa vievää ja ärräpäitä alkuun sadatellen olen itse aikanaan aloittanut. Kivaa hommaa tämä kuitenkin on.

Meillä on tänään ukkonen jytistellyt ja satanut, mutta nyt on ihana raikas ilma sateen jälkeen.

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille!!!!!!

^_^Piitis

LENNU kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi! Mukavaa että päätit luoda oman sivuston.
Odotan mielenkiinnolla juttujasi ja käsitöittesi ilmestymistä tänne.
Linkitin blogisi blogiluettelooni.
Mukavaa viikonlopun jatkoa molemmille!
Terkuin Lennu

Reeban kirjoitti...

Kiitos, kiitos... ärräpäitä tosiaan on sadellut jo muutaman kerran täälläkin, mutta ainahan se vähän takkuista on aluksi kun jotain uutta aloittaa :) Paljon on asioita vielä hukassa, mutta katsotaan miten tämä lähtee käyntiin.

Hyviä sunnuntai päiviä toivotellen!